Nederlandse-Echografie-Academie

Werken Bij Neac

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en flexibele:

Radioloog

De Nederlandse Echografie Academie geeft echografie opleidingen aan artsen. Huisartsen en medisch specialisten kunnen bij de een opleiding van de Nederlandse Echografie Academie expertise opdoen in hun vakgebied zodat zij echografie kunnen toepassen voor hun patiënten.

De Nederlandse Echografie Academie is gevestigd te Vianen, in het Nationaal Trainingscentrum echografie (NT-e) waar we een nauwe samenwerking mee hebben. De Nederlandse Echografie Academie werkt volgens een bepaalde beproefde formule die tijdens alle opleidingen wordt gehanteerd.

De Nederlandse Echografie Academie geeft meerdere cursussen en opleidingen zodat er genoeg mogelijkheden zijn om bij aan te sluiten. Met name bij de basiscursus abdominale echografie is veel plek.

Wat ga je doen?

We werken volgens een indeling in drie categorieën met oplopende financiële compensatie:

  • Hands-on begeleiding; met name voor de nieuwe docenten een leuke instroom mogelijkheid. In deze functie geef je les aan 3 à 4 cursisten en begeleid je hen bij het uitoefenen van het geleerde.
  • Docent; hier geef je voordrachten en demonstraties tijdens de cursus en opleidingen. Tevens geef je hands-on begeleiding.
  • Cursusleider; in deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen van een cursus- of opleidingsdag en geef je sturing aan het programma en de logistiek rondom de cursus. Ook hier kan je hands-on begeleiding geven en voordrachten en demonstraties waar nodig.

Actueel:

We hebben een radioloog nodig die wat kan vertellen over het echogeleid aanprikken van bursae, gewrichten ed voor een groep van huisartsen en fysiotherapeuten op 8 juni aanstaande. Jouw bijdrage bestaat uit 1 praatje van ongeveer drie kwartier en verder hands-on begeleiding.

Verder hebben we de behoefte aan een docent die een volledig vergoede cursus wil geven op St. Eustacius in September 2017. Behoudens dat alles wordt vergoed (reis verblijf enz) is er ook nog riante vergoeding per dag.

Wie ben je?

Wij zoeken een enthousiaste collega met:

  • een BIG- en RGS-registratie als radioloog;
  • affiniteit met lesgeven en echografie;
  • een open stijl van communiceren op alle niveaus;
  • een zelfstandige, flexibele, klantvriendelijke en proactieve werkinstelling.

Wat kunnen we je bieden?

  • Een afwisselende en uitdagende plek in een hecht team.
  • Interessante salariëring met groeipotentie.

Heb je interesse?

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met telefoonnummer 088-8 100 500 of een bericht sturen naar info@neac.nl .