Nederlandse-Echografie-Academie

Werken Bij Neac

Voor de Nederlandse Echografie Academie (NEAc) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele:

Radioloog – Hoofd opleidingen

De Nederlandse Echografie Academie verzorgt echografie opleidingen met een breed scala aan aandachtsgebieden. Cursisten kunnen bij een opleiding van de Nederlandse Echografie Academie expertise opdoen in hun vakgebied zodat zij echografie kunnen toepassen voor hun patiënten. De cursussen die de Academie aanbiedt zijn gericht op huisartsen en medisch specialisten; College richt zich op laboranten, physician assistants en nurse practitioners.

De Nederlandse Echografie Academie heeft als hoofdlocatie Utrecht waar we de beschikking hebben over een state-of-the-art echografie skillslab. We werken volgens een beproefde formule die tijdens alle opleidingen wordt gehanteerd.

De Nederlandse Echografie Academie geeft meerdere cursussen en opleidingen zodat er genoeg mogelijkheden zijn om bij aan te sluiten. Met name bij de basiscursus abdominale echografie is veel plek.

Wie zoeken we?

We zoeken een hoofd opleidingen voor NEAc. In die rol treed je ook naar buiten bij gesprekken met andere partijen en treed op als vertegenwoordiger van NEAc. Voor de cursusdagen treed je op als cursusleider wat inhoudt dat je niet alleen het theoretische gedeelte van de cursus voor je rekening neemt en de hands-on trainingen leidt maar ook zorg draagt voor het logistiek goed verlopen van de cursus volgens het draaiboek.

Wie ben je?

Wij zoeken een enthousiaste collega met:

  • BIG en RGS-registratie als radioloog; aandachtsgebied abdomen of fellowship strekt tot de aanbeveling
  • affiniteit met lesgeven en echografie;
  • een open stijl van communiceren op alle niveaus;
  • een zelfstandige, flexibele, klantvriendelijke en proactieve werkinstelling.

Wat kunnen we je bieden?

  • Een afwisselende en uitdagende plek in een hecht team.
  • Interessante salariëring met groeipotentie.

Heb je interesse?

Voor informatie over de inhoud van de functie kun je bellen met telefoonnummer 088-8 100 500 of een bericht
sturen naar info@neac.nl .