top of page

INSCHRIJF PAGINA

Basiscursus gynaecologische echografie 18 april 2023

230406
€995.00
Uitverkocht
1
Productgegevens

Inhoud

Transvaginale echografie is ook in de huisartsenpraktijk van toegevoegde waarde. In deze 1-daagse kennismakingscursus leert u transvaginale echografie toe te passen waarbij we oefenen op echte proefpersonen. Begeleid door ervaren echoscopisten biedt de kennismakingsdag een leidraad om de beginselen van de transvaginale echoscopie onder de knie te krijgen.

  • Controle lokalisatie IUD
  • Diagnostische (on)mogelijkheden
  • Het herkennen van normale structuren
  • Interpretatie van bevindingen
  • Casuïstiek.

De cursus bestaat uit een theoretisch deel en een hands-on gedeelte waarbij er geoefend kan worden op modellen (geen fantomen) onder begeleiding van ervaren docenten.

Geschikt voor: Reeds echograferende en startend huisarts-echografisten.
Transvaginale echografie is ook in de huisartsenpraktijk van toegevoegde waarde. In deze 1-daagse introductiecursus laten we u kennis maken met transvaginale echografie en de mogelijkheden om dit toe te passen in uw praktijk. We oefenen in de middag op echte proefpersonen. Begeleid door ervaren echoscopisten biedt de introductiedag een leidraad om kennis te nemen van de beginselen van de transvaginale echoscopie.
Specifieke obstetrische echoscopie komt in deze cursus niet aan bod.

NB: De cursus gaat alleen door bij 12 cursisten. We kunnen u ook op de interesselijst plaatsen (mail naar info@neac.nl). We houden u dan op de hoogte van de datum die wordt ingepland.

Bewaar dit product voor later
bottom of page