Nederlandse-Echografie-Academie

Echografie opleiding volgen?

    

Wilt u graag een echoscopist opleiding volgen? Met een opleiding tot echoscopist bent u op de hoogte van alle kennis en vaardigheden die een echoscopist moet bezitten om goed werk te leveren. Echoscopie is een bijzonder vak en het is niet meer weg te denken binnen de gynaecologie en obstetrie. Wanneer u een echografie wilt kunnen uitvoeren, dan bent u bij NEAc aan het juiste adres. NEAc biedt diverse echografie opleidingen aan waar u zich voor kunt inschrijven. Interesse in de opleiding? Check de agenda voor de startdata van deze opleiding en meld u aan!

Wat leert u?

Tijdens onze opleiding tot echoscopist leert u alle fijne kneepjes van het vak zodat u na de opleiding over alle benodigde vaardigheden beschikt. Om een betrouwbaar echografie onderzoek uit te kunnen voeren, is er meer nodig dan het kunnen uitvoeren van bepaalde handelingen. Op de echoscopist opleiding leert u alles, van het scannen van specifieke lichaamsdelen tot het aflezen van de resultaten. U volgt de opleiding in een kleine klas, zodat u van elkaar kunt leren, maar toch allemaal ruim de mogelijkheid krijgt om vragen te stellen.

Over NEAc

NEAc staat voor Nederlandse Echografie Academie. Als academie verzorgen wij opleidingen en cursussen voor medisch specialisten en huisartsen. Individuen kunnen zich inschrijven bij één van onze vele opleidingen, maar u kunt ook contact met ons opnemen voor groepslessen met collega’s of andere specialisten die werkzaam zijn in dezelfde regio. Bij interesse kunnen wij u gratis of geaccrediteerd meer vertellen in de vorm van een regionale bijscholing, groepsbijeenkomst of een soortgelijk evenement op locatie.

Inschrijven voor deze opleiding

Heeft u interesse in een opleiding tot echoscopist? Word dan zo snel mogelijk echoscopist in opleiding bij NEAc! Wij bieden u graag de kwalitatieve opleiding waar u naar op zoek bent. Sta niet stil en leer verder, want groei is belangrijk. Bekijk de agenda om te zien wanneer onze eerstvolgende echoscopist opleiding weer van start gaan en kies zelf wanneer u wilt instromen. Heeft u een vraag? Stel die dan gerust door contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van meer informatie, zodat u de juiste keuze kunt maken en voorbereid aan een opleiding begint met een goed beeld van de opleiding tot echoscopist of één van onze andere specialistische opleidingen.

 neac