Nederlandse-Echografie-Academie

Echografie cursus

    

Wilt u zich blijven ontwikkelen in uw branche en zou u graag (beter) een echo kunnen uitvoeren? Een echografie cursus van NEAc kan u daarbij helpen. NEAc biedt diverse soorten echografie cursussen aan waarmee u uw echografietechniek kunt verbeteren of waarbinnen u zich de techniek achter echografie eigen kunt maken. Bij NEAc krijgt u die kans in groepsverband, waardoor u ook snel van elkaar zult leren. U kunt zich individueel inschrijven voor een echografie cursus of u kunt een cursus op locatie aanvragen wanneer er in uw regio meerdere specialisten zijn die zich als groep wil aanmelden voor een echografie cursus, gericht op een specifiek onderdeel. Het is allemaal mogelijk bij NEAc wanneer u even contact met ons opneemt.

Echografie cursus bij NEAc

In de zorg en medische wereld zijn zekerheid en gegevens steeds belangrijker. Echografie is een prachtige vorm van onderzoek waarmee meer zekerheid verkregen kan worden in een (groter) onderzoek. Echografie kan namelijk voor veel meer dan alleen voor zwangerschap statussen gebruikt worden. Een echografie uitvoeren voor onderzoek naar een knie of schouder kan ook ontzettend veel bruikbare inzichten geven, bijvoorbeeld voor een fysiotherapeut. Fysiotherapeuten, radiologen, huisartsen, echoscopisten en andere specialisten kunnen allemaal bij ons de verdiepende of verbredende echografie cursus volgen waar zij behoefte aan hebben. Oefening baart kunst en die kans krijgen onze cursisten door samen te gaan oefenen en mede door te doen te leren.

Welke echografie cursus kiest u?

U kunt bij ons uit diverse echografie cursussen kiezen. We bieden zowel basisopleidingen aan als gespecialiseerde en advanced cursussen voor huisartsen en medisch specialisten. Zo kunt u bij NEAc kiezen voor onder andere de volgende soort echografie opleidingen en cursussen:

  • Schouder echografie
  • Small parts echografie (HA/SP)
  • Echografie van de knie
  • Echografie van de heup
  • Transvaginale echografie
  • Acute echografie
  • Basis abdominaal
  • Advanced abdominaal
  • Zenuwechografie basismodule + vervolgmodule
  • Opfriscursus (abdominaal)

Volg een echografie cursus

Wilt u graag zo snel mogelijk starten met een echografie cursus bij NEAc? Bekijk het huidige aanbod en de startdata van cursussen in de nabije toekomst in de agenda. Voor meer informatie per soort echografie cursus kunt u onze website raadplegen, maar u kunt ook contact met ons opnemen bij vragen of een behoefte aan meer informatie. NEAc leidt u graag op in één van onze cursussen of opleidingen!