Bree is een pittig en opvallend lettertype dat inspiratie uit een handschrift haalt. Je kan hiermee zeker de aandacht van je lezers krijgen, zeker in korte paragrafen.

trauma.jpg

CHIRURGIE POCUS ECHOGRAFIE

Tweedaagse cursus waarin alle voor chirurgen relevante onderwerpen aan bod komen. Begeleiding door radiologen met veel casuistiek en intensieve oefentijd. Aan het eind van deze cursus bent u in staat om zelfstandig echografie in de praktijk toe te passen.

Afbeelding1.jpg

SEH ARTSEN POCUS ECHOGRAFIE

Echografie op de eerste hulp is een standaard uitrusting aan het worden. In de training leren wij de eerstehulp artsen en assistenten echografie toe te passen op enkele spoedeisende gebieden. FAST is hier een onderdeel van.  

abdomen.jpg

HUISARTSEN BASISCURSUS ABDOMINAAL

Middels een 5 daagse opleiding, voorafgegaan door een e-learning cursus waarin veel anatomie wordt herhaald, worden huisartsen klaargestoomd om echografie toe te passen in de huisartsenpraktijk. De cursus is geaccrediteerd met 35 punten en erkend door het CHBB. 

CQ3_LjrUEAAAhDx.jpg

HUISARTSEN OPFRISCURSUS ABDOMINAAL

U hebt al ervaring met de echografie maar u zou alles nog wel eens langs willen lopen en gebieden die nog wat aandacht behoeven wat extra belichten. Dan is deze interactieve cursus voor u. Alles wordt nog eens behandeld en uw eigen vragen en verzoeken worden langsgelopen. 

genitalia.gif

HUISARTSEN GYNAECOLOGISCHE ECHOGRAFIE

Endovaginale echografie is ook in de huisartsenpraktijk van toegevoegde waarde. In deze 1-daagse kennismakingscursust leert u endovaginale echografie toe te passen waarbij we oefenen op echte proefpersonen. Begeleid door ervaren echoscopisten bent u in staat om zelfstandig echovaginale echografie in de praktijk toe te passen. 

240_F_108147917_d87nU5sNXlN94WLQmk6oxKOG

HUISARTSEN SMALL PARTS ECHOGRAFIE

Echografie van kleine en oppervlakkige structuren als schildklier, testis, leisbreuk en corpora aliena, u leert het in deze 1-daagse cursus. Geschikt voor artsen met enige ervaring in de echografie. 

IMG_20160122_102610.jpg

MSK ECHOGRAFIE CURSUSSEN

We hebben verschillende echografie trainingen voor u in ons pallet. De meest gevraagde cursus is de schouder echografie cursus. Tijdens deze 2-daagse cursus leert u zelfstandig het schouder onderzoek uit te voeren. Geschikt voor huisartsen, sportartsen, orthopeden en traumatologen. 

preclinical_ultrasound_course-05719978_8

INTERNISTEN POCUS ECHOGRAFIE

Echografie heeft ook in de internisten praktijk zijn intrede gedaan. Van acute interne geneeskunde tot nefrologie en MDL, wij hebben door ons team van 15 radiologen alle kennis in huis om de juiste cursus voor u samen te stellen. 

ultra.jpg

VIRTUELE ECHOGRAFIE TRAININGEN

Door de COVID pandemie is onze virtuele training meer op de voorgrond komen te staan. De invulling van de training is op maat te maken. Middels de virtuele omgeving en de mogelijkheden van de butterfly is er een ruim aanbod mogelijk. Neem hiervoor contact op met ons.