Nederlandse-Echografie-Academie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Echografie Practitioner Foot and Ankle

11 april 09:00 - 6 juni 17:00

€1795

Algemene informatie

Onze opleiding tot Practitioner Foot and Ankle vormt een zeer uitgebreide en gedegen basis voor de voet- en enkelechografist in de eerste lijn en is de ideale vooropleiding voor de Advanced Practitioner. De opleiding bestaat uit 7 dagdelen van 4 uur + 3 lessen online + het examen.

Studenten werken gestructureerd door alle gebieden van de voet en enkel. Elk dagdeel komt er een gebied bij, puur praktijkgericht door vooral te doen onder leiding van betrokken docenten. Onze bijzondere lesmethoden stelt PRACTITIONER studenten in staat zich in slechts 10 lessen te ontwikkelen tot een voet- en enkelspecialist die beschikt over bijzondere kennis met betrekking tot echografietechnieken.

Nadere informatie over deze opleiding treft u aan onder de button ‘Programma’.

Voordeel

Een groot voordeel van onze echo-opleiding is dat u zelf de online lessen volgt op een willekeurig moment voor aanvang van de handson lessen. Het online gedeelte kunt u net zo vaak bekijken als u maar wilt. Daarmee is het frontaal lesgeven voor het grootste gedeelte verdwenen. Luisteren naar de docent kan ook thuis. De contacturen kunt u beter gebruiken om te oefenen met de probe in de hand en een docent die over uw schouder met u meekijkt.

Gegevens

Begin:
11 april 09:00
Einde:
6 juni 17:00
Kosten:
€1795

Locatie

Echografie Skillslab Mediq
Rijnzathe 10
De Meern (Utrecht), 3454 PV

Organisator

NEAc
Telefoon:
088 8 100 500
E-mail:
info@neac.nl
Website:
www.neac.nl

Tickets

19 beschikbaar
echografie-practitioner-basis1,795.00

Vul alstublieft alle verplichte velden in