Nederlandse-Echografie-Academie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Echografie voet en enkel voor huisartsen

31 oktober

€795

Algemene informatie

Onze basisopleiding echografie van voet en enkel voor de huisarts is heel compleet en heel gericht. De opleiding bestaat uit 2 dagdelen van 4 uur + 1 les online. Deelnemende artsen hebben invloed op de lesagenda door zelf van te voren een speciaal verzoek in te dienen.
Het online gedeelte is bedoeld voor de anatomie en casuïstiek die u kunt doornemen voor aanvang van de lessen op een moment waarop het u schikt.
Met deze opleiding bent u met twee lessen in staat om pathologie van voet en enkel te herkennen en in beeld te brengen. Pusvorming onder een ingegroeide nagel of een ulcus? Hielspoor in zijn varianten? Mb. Sever bij kinderen in de groei? Achillespees tendinopathie, insertietendinitis en -ruptuur? Een (glas)splinter opsporen? Morton neuroom? Artrose en (reumatoïde)artritis? Jicht? Het komt allemaal aan bod en u oefent dit onder begeleiding van zeer ervaren docenten uit de tweede lijn.

Nadere informatie over deze opleiding treft u aan onder de button ‘Programma’.

Voordeel

Een groot voordeel van onze echo-opleiding voor huisartsen is dat het de meeste voet- en enkelproblemen afdekt en als compacte cursus in 1 dag is verpakt.
U gaat zelf direct gestructureerd aan het werk, het tempo blijft erin en u ontvangt een overzichtelijk naslagwerk waarin alle behandelde structuren staan uitgewerkt. Het online gedeelte kunt u net zo vaak bekijken als u maar wilt.

Gegevens

Datum:
31 oktober
Kosten:
€795

Locatie

DHTA
Sint Laurensdreef 22
3565 AK Utrecht,

Organisator

NEAc
E-mail:
info@neac.nl
Website:
www.neac.nl

Tickets

20 beschikbaar
echo voet en enkel voor huisarts795.00

Vul alstublieft alle verplichte velden in