Nederlandse-Echografie-Academie

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Advanced Practitioner Foot and Ankle Sonographer

12 september 12:00 - 7 november 19:00

€1795

Algemene informatie

Onze opleiding tot Advanced Practitioner Foot and Ankle Sonographer is zonder twijfel de allerbeste vervolgopleiding tot gevorderd voet- en enkelechografist. De opleiding bestaat uit 7 dagdelen van 4 uur + 3 lessen online + het examen.

Studenten werken gestructureerd door alle gebieden van de voet en enkel. Elk dagdeel leert u bij per deelgebied van voet en enkel, puur praktijkgericht door vooral te doen onder leiding van zeer ervaren tweedelijns docenten.

Onze bijzondere lesmethoden stelt advanced practitioner studenten in staat zich in slechts 10 lessen te ontwikkelen tot een voet- en enkelspecialist die beschikt over uitgebreide kennis over de anatomie en pathologie van voet en enkel.

Nadere informatie over deze opleiding treft u aan onder de button ‘Programma’.

Voordeel

Een groot voordeel van onze echo-opleiding is dat u zelf de online lessen volgt op een willekeurig moment voor aanvang van de handson lessen. Het online gedeelte kunt u net zo vaak bekijken als u maar wilt. Daarmee is het frontaal lesgeven voor het grootste gedeelte verdwenen. Luisteren naar de docent kan ook thuis. De contacturen kunt u beter gebruiken om te oefenen met de probe in de hand en een docent die over uw schouder met u meekijkt.

Gegevens

Begin:
12 september 12:00
Einde:
7 november 19:00
Kosten:
€1795

Locatie

DHTA
Sint Laurensdreef 22
3565 AK Utrecht,

Organisator

NEAc
E-mail:
info@neac.nl
Website:
www.neac.nl

Tickets

20 beschikbaar
echo-advanced-practitioner1,795.00

Vul alstublieft alle verplichte velden in