Over NEAc

De Nederlandse Echografie Academie verzorgt echografie opleidingen en cursussen voor huisartsen en medisch specialisten. Van een geaccrediteerde en gecertificeerde basiscursus tot en met advanced echografie cursussen op uiteenlopende gebieden is de Academie sinds 2013 dé opleider op het gebied van echografie.

Echografie is een essentieel onderdeel van de dagelijkse medische praktijk aan het worden in zowel de eerste als de tweede lijn. Het wordt niet voor niets de stethoscoop van de toekomst genoemd.

 

Mocht u interesse hebben dan kunnen wij u gratis en geaccrediteerd meer vertellen op uw groepsbijeenkomsten, regionale bijscholingen en soortgelijke evenementen.

Nederlandse Echografie Academie B.V.               KvK 66056993                    NL61 ABNA 0459 6588 91

"de beste opleiding van deze tijd"

Marijn Elings, huisarts

09200a90d9afa8fc8de324866701a5_gallery.j

Hands-on tijd

Zelf doen

De focus van onze cursussen ligt uiteraard op zelf doen.Er wordt veel tijd gereserveerd voor oefenen op elkaar en op modellen. Ook het examen van de basiscursus vindt plaats op modellen.

9F8U6395c.jpg

Begeleiding

1 op 3

U wordt niet in het diepe gegooid, integendeel. U krijgt een intensieve begeleiding met veel individuele aandacht en "tips and tricks" uit de praktijk.

texel2.JPG

Demonstratie

see 1 - do 1

Alle uit te voeren technieken worden gedemonstreerd zodat u niet zelf het wiel uit hoeft te vinden. Ook worden oefeningen gegeven om bepaalde technieken snel onder de duim te krijgen

docenten

Onze docenten groep bestaat uit 20 enthousiaste echografisten, zowel radiologen als huisartsen. Zij hebben vele jaren ervaring met echografie en velen zijn nog dagelijks bezig met echografie in de praktijk. Zij hebben het geduld om met u de noodzakelijke trainingen te doorlopen om u op het niveau van een zelfstandige echografist te krijgen. Maar het allerbelangrijkste is dat onze docenten erg veel plezier hebben in het begeleiden van onze cursisten.